Ostakljena protivpožarna vrata


Staklena vrata izradjena su oko uskog okvira čelika sa velikim staklenim površinama koje garantuju maksimalnu transparentnost, elegantan izgled i pouzdanu sigurnost. Sastav se ističe svojim uskim profilom širine lica, filigranskim izgledom i povećanom transparentnošću. Takodje nudi širok raspon primjena i samim tim visok stepen slobode dizajna. Uski okvir povećava vidjlivost bez uticaja na bezbijednost i sigurnost. Inovativna rješenja sa staklenim izgledom kombinuju ove vizuelne prednosti sa dokazanim sastavom za zaštitu od požara te se koristi gdje god se trazi visokokvalitetni izgled, zaštita od požara i dima, te zvučna izolacija. Vrata su takodje dostupna i od nerdjajućeg čelika, za elegantna i ambiciozna rješenja.


*elegantana , transparentana , tankih konstrukcija

*dimenzije impresivnih elemenata

*mnogo različitih oblika(zakrivljena)

*lako se kombinuju sa materijalima kao sto su beton , drvo, staklo

*nudi mnogo mogućnosti montiranja

*trajana i ekonomična

*ekološki održiva i 100% recikliranaKlizna protivpožarna vrata

 

U slučaju požara pogon zatvara vatrogasnu zonu pomoću integriranog akumulatora.  Zatvaranje se odvija na ograničenoj granici sile i smanjuje brzinu zatvaranja sa razdvojenim radarskim detektorima . Klizna vrata se mogu ugraditi u betonske zidove i cigle. Takodje pruzaju mogućnost i sa funkcijom izlaza za jednokrilna i dvokrilna klizna vrata ili sa zaštitom od dima.


Protivpožarni prozori

 

Elementi proizvedeni u jedinstevnom okvirnom stilu mogu se montirati u zatvorenom ili otvorenom prostoru . Osnovni profili sadrže 100% reciklirani čelik i ne sadrže sintetičke izolacijske materijale za razliku od svih ostalih izolovanih sistema. Ova inovacija , jedinstvenog okvirnog stila izgradnje, zadovoljava najstrožije zahteve vezane za fizičke i strukturne funkcije. Ovo je najnovija tehnologija koja pruža energetsku efikasnost, atraktivan dizajn i ekološku upotrebu materijala za odgovornu i održivu gradnju.